WEBBUTIK FÖR DJURVÄNNEN

Är du ägare av en större hund är urvalet av snygga matbarer och matskålar mycket begränsat. Eftersom en matbar alltid står framme är den också en del av inredningen och har du lagt ner mycket pengar på att renovera köket vill du säkert ha något som matchar.


Vi tyckte, ärligt talat inte att de matbarer i rostfritt stål som fanns i rätt storlek för vår hund var speciellt snygga.

Men vår stora hund behövde få upp mat- och vattenskålarna från golvet för att slippa framtida nackproblem och därför designade vi en egen matbar i trä. Vi tog kontakt med ett mindre snickeri på Gotland som fick tillverka den åt oss.

Vi insåg också att det fanns fler hundägare som gärna ville ha något annat till sin hund så vi har successivt utökat sortimentet. Just nu är Enja med vitlaserat underrede och ekskiva vår mest populära matbar

ID-bricka till hundar

Vi direktimporterar även andra produkter som vi anser passa i sortimentet. De flesta produkterna är sådana som du inte hittar i alla zoobutiker.

Ofta har de en lite annan design eller håller en högre kvalitet eftersom vi är övertygade om att många djurägare gärna betalar lite mer för att få det de själva tycker om.

Vår ambition är att du som djurägare och/eller djurälskare ska hitta saker utöver det vanliga i vår webbutik https://butik.glanna.se.