Elisso AB är ett familjeägt företag som startade sin verksamhet 2005, då i form av ett handelsbolag. Elisso AB ägs till lika stora delar av Elisabeth och Sören.


Inom Elisso AB arbetar Sören som konsult med affärsutveckling, IT-system och transportlösningar som sina specialiteter. Mer information om den delen av företaget hittar du under Konsultuppdrag.

Elisabeth arbetar med språket som verktyg, vilket mer konkret innebär att hon ägnar sig åt uppdrag inom teknikinformation och journalistik. Läs mer på Skribent.

Att beskriva en produkt och hur den ska användas eller att i en artikel förklara för hundägaren på ett lättförståeligt sätt varför hunden inte lyssnar, är några delar av hennes arbete.


I Glanna, som är en bifirma till Elisso AB, koncentrerar vi oss på verksamheten som vänder sig till djurägaren. Där har vi olika hundkurser, vår omfattande och mycket informativa webbsida samt vår webbutik.

Glannas vision är att alla hundägare ska tycka att det är roligt med sin hund!


I december 2012 startade vi Elisso AB som under 2013 tog över hela verksamheten från handelsbolaget. Handelsbolaget är nu avvecklat.

Elisso finns numera i Surahammar. Övriga delar av bolaget har kunder över en stor del av världen, i bland annat Australien och Indien.


KONTAKTA OSS

Elisso AB/ Glanna
Solistvägen 13
735 38 Surahammar

elisabeth.f.jacobsson(at)elisso.se
tel. +46 (0)70- 347 93 04

Org.nr: 556873-3504
Vi är godkända för F-skatt